dinsdag 13 oktober 2020

VOETBAL VLAANDEREN LEGT COMPETITIE SENIORES STIL MAAR LAAT JEUGD VERDER VOETBALLEN

Het Bestuur van Voetbal Vlaanderen nam kennis van de genomen beslissing om binnen de sportsector over te gaan van code geel naar code oranje.

Het Bestuur besliste in zitting van 13 oktober na lang beraad, rekening houdende met de mogelijkheden voor onze clubs inzake de praktische organisatie, als volgt:

  • Jeugdcompetities U6 tot en met U17, gewestelijk, provinciaal en interprovinciaal worden verder georganiseerd.
  • Het competitievoetbal seniores stijgen en dalen van 2de afdeling tot en met 4de provinciale, evenals het senioresvoetbal recreatief wordt voor onbepaalde tijd stilgelegd, evenals de competities U19, U21 en de reserven.

Gezien enkel zeer gelimiteerd gebruik van de kleedkamers mogelijk blijft zullen ook jeugdwedstrijden met veel flexibiliteit kunnen worden uitgesteld. Clubs die met hun seniores willen blijven trainen en/of vriendschappelijke wedstrijden spelen kunnen dit best in eigen omgeving blijven aanbieden.

Voetbal Vlaanderen doet een oproep aan al haar clubs en leden om in deze moeilijke tijden al het nodige te doen om zo goed mogelijk met deze omstandigheden om te gaan. Voor toekomstige aanpassingen in de ene of de andere richting zal het Bestuur van Voetbal Vlaanderen nieuwe besluiten nemen. Wij vragen begrip voor de uitzonderlijke situatie en zeer moeilijke beslissing.Nieuwe shirts KFC Jeugd !Met veel trots kondigen we onze 2 nieuwe shirt sponsors aan!
Namens het bestuur en alle leden een welgemeende dank u aan onze sponsors om dit mogelijk te maken !Ouders en leden, denken jullie ook eens aan onze sponsors als die kans zich voordoet!!
zie pagina sponsors.Overzicht van de  wedstrijden  KFC Heusden zie pagina wedstrijden

 

 

We zijn nog steeds op zoek naar enkele trainers, hieronder wat meer uitleg:U7: Training op maandag en woensdag (18u00 tot 19u20) + 1 wedstrijd in het weekend. Indien je maar 1x training kan geven neemt de coördinator graag de andere training van je over.U9: Training op woensdag en vrijdag (18u00 tot 19u20). Trainer Didier werkt in een ploegensysteem, om Didier te kunnen vervangen wanneer hij moet werken zoeken we een vervanger.U15B: Training op maandag en woensdag (19u30 tot 21u00) + 1 wedstrijd in het weekend. Hiervoor voorzien wij uiteraard een gepaste vergoeding en ondersteuning vanuit onze club.#kfcheusden #jeugd⚽️⚽️Oproep extra kantinepersoneel ⚽️⚽️

Nu we ons terras wat hebben uitgebreid en onze kantine op orde hebben gezet zijn we op zoek naar extra kantinepersoneel.
Graag verwelkomen we jullie in onze familieclub, laat je horen!!
We voorzien een vrijwilligersvergoeding.

Indien interesse, neem dan contact met Jean-Pierre Vanlerberghe 0473 68 07 22 of 

 jean-pierre.vanlerberghe@telenet.be

 

 

Algemene leden vergadering geeft groen licht aan de nieuwe bestuursleden.

Gisteren (29 juni 2020) kwam de ALV samen voor de jaarlijkse vergadering, hier werden de cijfers seizoen 19-20 besproken en werd het budget 20-21 goedgekeurd.
Ook stond de instroom van enkele nieuwe bestuursleden op de agenda.

Alain gaat na 8 jaar voorzitterschap verder als lid van de ALV KFC Heusden en wordt vervangen als voorzitter door Frederic Steyaert.

Dave Bracke stapt als ondervoorzitter uit het dagelijkse bestuur en gaat verder in de beheerraad van KFC, hij wordt vervangen door Tom Verbauwen.

Dirk Ongenae stopt als Gerechtelijk correspondent( GC) maar gaat wel zetelen als lid in de ALV, Wim Mouton volgt Dirk op als nieuwe GC.

Nick d’hooghe blijft als lid in de ALV maar stopt met dagdagelijkse bestuur.

Eddy Evraert stopt als bestuurslid.

Edward Reyntjens versterkt het nieuwe dagdagelijkse bestuur met als doel beter te communiceren met leden/ouders en teammanagers.

Steven Verheggen wordt jeugdvoorzitter en zal samen met Mark Elbers en Laurens De Jonge de jeugd onder hun hoede nemen.

Welkom aan alle nieuwe bestuursleden en nogmaals een grote merci aan alle oud-bestuurders en ongetwijfeld tot op KFC!

In de nieuwsbrief zullen we wat langer stilstaan bij het bestuur en daar bijhorende takenpakket.

Het nieuwe bestuur zal er vanaf heden er dus als volgt uitzien:

Frederic Steyaert: Voorzitter
Tom Verbauwen: Ondervoorzitter
An Van Huffel : Materiaal beheer
Wim Mouton : Gerechtelijk Correspondent
Jacqueline Lammens : Kantine
Jean Pierre Vanlerberghe : infrastructuur
Edward Reyntjens : Communicatie / projecten
Steven Verheggen : Jeugdvoorzitter
Harm Houtman : Penningmeester

Tot binnenkort !


 

Wil jouw zoon/dochter ook starten met voetballen bij KFC Heusden? Schrijf je dan nu snel in voor de proeftrainingen in aanloop van komend seizoen! Hopelijk tot dan.

  

Beste supporters, leden en sympathisanten.
Nu de Veiligheidsraad ons nog langer blok zet dachten we eraan om iedereen te voorzien van het betere aperitief.
We kozen voor jullie een heel lekkere rosé 🍷uit die enorm zal smaken tijdens de aankomende lockdown zomeravonden.
Nu we met de club gezien de moeilijke covid-tijden heel wat inkomsten zien wegvloeien, zou het leuk zijn indien jullie of vrienden op de kar springen en massaal bestellen en op die manier KFC Heusden steunen.
Bestellen kan via deze weg : https://forms.gle/Vpor76YzswwexT269
Levering aan huis zal geschieden na betaling.
€50/kist( 6 flessen ), je kan ook per fles bestellen, dan betaal je €10/fles.

Rek nummer BE45 3630 7954 4989

Alvast bedankt sportvrienden - Santé en tot binnenkort!

  

Bestaande KFC-leden hebben/gaan via mail en/of facebook en Whatsapp de nodige info ontvangen.
We hopen samen met jullie om op de vooropgestelde data te kunnen starten en er een mooi en gezond sportief seizoen van te maken.
Misschien later ook nog enkele kennismakingstrainingen ( geboortejaar 2015 ), binnenkort meer info hier rond, we wachten de COVID richtlijnen af.
 

Wie heeft er zin om aan de slag te gaan als jeugdtrainer bij KFC Heusden? 👊💙❤⚽️

Voor meer interesse contacteer Steven Verheggen via 0498/379151 of jeugdcoordinatorkfcheusden@gmail.com
•Spelers gezocht•

De zondagsreserven van KFC Heusden zijn op zoek naar nieuwe spelers voor volgend jaar. De laatste jaren is/was KFC een begrip in de reserven competitie met menig titels op hun palmares. Voor volgend seizoen zijn deze mannen op zoek naar extra spelers. Geïnteresseerden kunnen zich informeren bij Jean-Pierre Vanlerberghe.


 

WEBSHOP KFC HEUSDEN

klik hier

vergeet NIET te vermelden bij de kortingscode:
kfcheusden = 30% korting op de catalogusprijs !!!Gezocht : Kantinepersoneel voor KFC Heusden Interesse voor meer info Jean-Pierre Vanlerberghe


 

KFC Heusden is op zoek naar mensen die het jeugdbestuur willen versterken, tevens naar mensen die zich willen engageren om te helpen bij organisatie van events (Halloween/eetfestijnen/jeugdtornooi,...).
Denk je dat je je hier kan op toeleggen en zie je in jezelf de geschikte kandidaat?
Aanmelden kan bij Alain Van Hauwaert of Dave Bracke op het nummer:0479 62 79 82 of 
0498123000.

Mvg,

Het bestuur.